Subscribe Twitter

OdahOneBizz


Photobucket

Selamat Datang Ke OdahOneBizz
Welcome To OdahOneBizz

OdahOneBizz adalah kedai blog barangan keperluan & aksesori wanita serta disamping produk-produk yang lain. Kami menawarkan pelbagai jenis barangan keperluan & aksesori wanita seperti tudung, kerongsang@brooch, dokoh, pakaian, beg tangan dan banyak lagi barangan yang akan kami tampilkan dari masa ke semasa.

Disamping itu, kami juga ada menjual produk kekabu asli seperti :


  • Set Bantal & Tilam Bayi Kekabu Asli
  • Bantal & Tilam Kekabu Asli
  • Bantal Lembik@Jumbo Kekabu Asli
  • Bantal Sofa Kekabu Asli
  • Set Cadar Beropol / Fitted (Bed Sheet) 


Setiap barangan yang dijual terjamin kualiti & mutunya setanding dengan produk-produk yang berada dipasaran. Disamping itu, setiap barangan kami dijual dengan harga yang amat berpatutan iaitu pada harga yang jauh lebih murah & mampu dibeli oleh sesiapa sahaja. 

OdahOneBizz akan sentiasa berdaya saing & 'up to date' dengan trend & gaya terkini. Kami juga sentiasa mencari pelbagai produk & barangan-barangan baru yang bersesuaian untuk dijual kepada pelanggan kami.

"One Stop One Shop" OdahOneBizz akan sentiasa berusaha agar pelbagai barangan terutama sekali barangan keperluan & aksesori wanita dapat dibeli di sini tanpa perlu bersusah payah mencarinya ke merata tempat.

Kepuasan pelanggan akan sentiasa diberi keutamaan bersesuaian dengan motto perniagaan OdahOneBizz "One Satisfaction". Setiap pesanan akan diproses secepat mungkin agar barangan tersebut dapat sampai ke tangan anda dengan cepat & selamat. OdahOneBizz akan berusaha memberikan mutu perkhidmatan yang terbaik kepada setiap pelanggan kerana kepuasan anda adalah keutamaan kami.

Akhir kata, Mari Membeli-Belah Secara Online Bersama OdahOneBizz...One Stop One Shop One Satisfaction

*Setiap barangan dijual dengan harga yang amat berbaloi bersesuaian dengan kualiti barangan. Kami hanya memilih barangan yang berkualiti serta gred yang dijamin sahaja untuk dijual kepada para pelanggan.

Seandainya kami menawarkan barangan yang kurang berkualiti serta bergred rendah, ini pasti akan menjejaskan reputasi kami. Ini kerana urusan bisnes secara online adalah berdasarkan kepada kepercayaan pelanggan terhadap kami. Berbeza dengan bisnes bukan online kerana pihak pelanggan dapat melihat serta menilai sendiri kualiti barangan yang hendak dibeli.