Subscribe Twitter

Wednesday, June 1, 2016

Dokoh Kalung / Kerongsang Baju Kebaya


❀ DOKOH KALUNG / KERONGSANG BAJU KEBAYA ❀

Anda ingin kelihatan bergaya tanpa perlu berbelanja lebih? 
Solution = "DOKOH SIMPLE & STUNNING ! HANYA GANTUNG@SEMAT & BERGAYA" Ayuh! Dapatkan SEKARANG Dengan harga PROMOSI ! Rekaan Moden Klasik yang tak lekang dek zaman...

Sila KLIK SINI Untuk Semakan Harga & Stok
Sila KLIK SINI Untuk Semakan Harga & Stok

Dokoh...Sejenis hiasan atau aksesori yang digantung pada leher atau disemat pada baju. Fesyen Dokoh boleh digayakan dengan Baju Kebaya, Baju Kurung, Kurung Pahang / Kedah, Blouse atau pada mana-mana pakaian mengikut kreativiti anda. Malah, kaum lelaki juga boleh menggayakannya pada Baju Melayu atau disematkan pada songkok untuk kelihatan lebih bergaya.

Dokoh telah popular sejak 200 tahun yang lampau & kini ia kembali dengan corak moden klasik kontemporari. Gaya fesyen yang takkan lapuk ditelan zaman. Ia terdiri daripada kepingan berwarna perak/emas yang bertatahkan batu permata (manik berlian) yang berkilauan.
 
Menjadi penyeri dipakai ketika hari raya, majlis keramaian atau ke pejabat. Teristimewa sekali jika dipakai oleh pasangan pengantin lelaki & perempuan untuk menimbulkan keserian Majlis Raja Sehari. Juga dipakai oleh para penari kebudayaan untuk menonjolkan imej tradisonal.

Dapatkan segera untuk penampilan yang lebih menawan dengan harga yang berpatutan...Baju Kurung Plain (biasa) pun akan kelihatan lebih menyerlah 'Gorgeous' jika dipadankan dengan Dokoh sebagai satu aksesori yang mudah digayakan.❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥


Sila klik SINI untuk melihat kesemua Koleksi Dokoh @ Kerongsang Baju Kebaya yang pelbagai corak, bentuk & warna ------>

❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥❤♥♥

0 comments: